Nyheter RSS för Nyheter

Pride-prydnader

Smycken i regnbågsfärger
2017-07-14

Rea på cykelkorgar

Upp till halva priset på cykelkorgar
2017-06-21

Payson


Fysisk butik i Malmö

Du hittar Green & grejerna hos Green Stories, Jörgen Ankersgatan 12 i Malmö

Produkter   » GOTT ATT ÄTA » Te och kaffe » Produkt

Grönt te Bollywood Flush

Grönt te Bollywood Flush

Kardemummafrossa!

Grönt ekologiskt och biodynamiskt te smaksatt med kardemumma och smyckat med blomblad (och det är verkligen ingen tvekan om att det är kardemumma!). Fantastiskt kryddstarkt alternativ om du tröttnat på alla kanelteer.

Teerna från Les Jardins de Gaïa är fulla med spännande smaker. De är Fairtrademärkta och ekologiska, och det här teet är även biodynamiskt odlat. Les Jardins de Gaïa har varit marknadsledande för Fairtrade- och biodynamiska teer i Frankrike sedan 1994. Teet odlas bl.a. i Indien, Sri Lanka, Kina, Vietnam och Tanzania.

Teet kommer i en förpackning tillverkad av återvunnet papper med en innerpåse av nedbrytbar cellulosa. Påsen innehåller inte någon aluminium eller plast.

 

Vikt: 100 g

F Producerad enligt kriterier från Fairtrade International. Fairtrade-märkt
E Ekologiskt producerad


Ingredienser: grönt te 78%, kardemumma 19%, blomblad (ringblomma, ros, solros, röd temynta). Grönt te Fairtrademärkt, ekologiskt och biodynamiskt odlat enligt Demeter, kardemumma och blomblad ekologiskt odlade. Kan innehålla spår av nötter.

Artnr: Vara: Lager: Pris: Antal:
T001 Grönt te Bollywood flush, Fairtrademärkt och ekologiskt 5st 84 kr /st

Tillbaka

Etisk hudvård

Beställa en större mängd?


Om du vill beställa en större mängd av någon vara, kanske till ditt företag eller organisation, så går det oftast att ordna! Maila mig på gunilla@fairtradeshop.se och tala om vad du önskar, så ser jag om det finns i lager hos leverantören.

Det här gillar andra kunder:

Hållbar inredning

Klimatsmart

Korgar från WomenCraft