Nyheter RSS för Nyheter

Pride-prydnader

Smycken i regnbågsfärger
2017-07-14

Rea på cykelkorgar

Upp till halva priset på cykelkorgar
2017-06-21

Payson


Fysisk butik i Malmö

Du hittar Green & grejerna hos Green Stories, Jörgen Ankersgatan 12 i Malmö

Produkter   » Fair Squared hudvård

Fairtrade-märkt hudvård

Produkterna från Fair Squared är alla Fairtrade-märkta och innehåller råvaror som olivolja, mandelolja och kakaosmör från små producentgrupper som får ett bättre liv tack vare att de kan sälja sina produkter till Fair Squared.

Fair Squared har en nära och personlig kontakt med sina producenter.

Aprikosoljan och mandelolja kommer från Fair Trade Mountain Fruit i Hunzadalen i Pakistan. Här har rättvis handel inte bara bidragit med böcker, studiebidrag och lekplatser för samhällenas skolor utan också till en djupare samhällsförändring där kvinnorna har fått en större makt över sin vardag. "Tack vare Fairtrade är det nu acceptabelt för kvinnor att arbeta och uppnå ledarpositioner". 

All olivolja som används är ekologiskt odlad på Västbanken i Palestina. Den kommer från Palestinian Fair Trade Association (PFTA) och Canaan Fair Trade, ett företag med exportlicens som bearbetar och marknadsför olivprodukter. Detta initiativ har fullkomligt vänt på livssituationen hos tusentals av Palestinska olivodlare och deras familjer. De producerar nu oliver av första klass som de inte bara får ett garanterat bra pris för, utan som också ger dem en Fairtrade-premie.

Produkterna är fria från parabener, paraffiner och silikoner, och de är 100% veganska.

Välj Fair Squared och du bidrar till en lite mer rättvis värld!

 

Fairtrade-märkt
119 kr
Fairtrade-märkt
119 kr
Fairtrade-märkt
129 kr
Etiska kondomer av Fair Trade-gummi
95 kr
Etiska kondomer av Fair Trade-gummi
95 kr

Etisk hudvård

Beställa en större mängd?


Om du vill beställa en större mängd av någon vara, kanske till ditt företag eller organisation, så går det oftast att ordna! Maila mig på gunilla@fairtradeshop.se och tala om vad du önskar, så ser jag om det finns i lager hos leverantören.

Det här gillar andra kunder:

Hållbar inredning

Klimatsmart

Korgar från WomenCraft